112 Sport

Românce angajate la negru în vila unui faimos impresar din fotbalul belgian

foto https://centre.lanouvellegazette.be

Unul dintre cei mai faimoși impresari din fotbalul belgian are mari probleme cu legea. Mogi Bayat e acuzat de spălare de bani și meciuri aranjate. În urma unor percheziții, în casa sa au fost găsite și angajate românce, care lucrau la negru.

Româncele lucrau la vila impresarului belgian. O amplă percheziție a poliției a descoperit că cele două femei munceau la negru pentru Mogi Bayat.

Potrivit ziarului 7sur7, belgianul nu declarase că cele două românce lucrează pentru el. Femeile au fost găsite în două camere separate ale locuinței. Conform Voetbal24.be, ele au fost luate pentru a da declarații anchetatorilor.

Însă în vila cu 50 de camere au fost găsite multe elemente suspecte. Polițiștii au dat de sute de cutii de ceasuri de lux, majoritatea goale, o pungă cu 7500 de euro. Iar în garaje erau parcate 7 mașini de lux.

Potrivit presei belgiene, perchezițiile au fost desfășurate în octombrie anul trecut, însă detaliile au apărut abia acum.

Mogi Bayat a fost arestat atunci și eliberat o lună mai târziu, pe o cauțiune de 150 de mii de euro. Impresarul este acuzat de spălare de bani și meciuri aranjate. El e cercetat în cadrul unei vaste operațiuni a poliției, care vizează o întreagă rețea criminală implicată în afaceri murdare, în fotbalul din Belgia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *