Comunitate

Revoltă la Borșa: Locuitorii orașului cer excluderea pe viață din profesia de medic a doctoriței Simona Petrușan

Locuitorii din orașul Borșa sunt revoltați și cer excludere pe viață din profesia de medic a Simonei Petrușan Dunca, cea care a transmis un mesaj virulent pe rețelele de socializare după violențele de la protestul Fiasporei din 10 august.

Borșenii s-au mobilizat și au creat on-line o petiție pentru a aduna semnăturile necesare demiterii medicului.

„Excludere din profesia de medic a doctoriței din Borșa

Solicităm Ministerului Sănătății exluderea din profesia de medic, pe viață, a numitei SIMONA PETRUȘAN, medic rezident la Spitalul de Recuperare din Borșa – Maramureș, ca urmare a afirmațiilor următoare, făcute la adresa persoanelor care au manifestat în Piața Victoriei:

“Sper să beți cu paiul câte zile mizerabile mai aveți de trăit, că sunteți proști și e păcat să trăiți”, este mesajul petiției.

Detalii aici:

Doctoriță din Borșa, către diaspora: ”Sper să beți cu paiul câte zile mizerabile mai aveți de trăit!

Petiția a fost lansată pe 14 august si în doar o oră, 15 persoane au semnat pentru excludere.

„Este inadmisibil un astfel de comportament și limbaj din partea unui cadru medical. Calcă i picioare jurământul lui Hipocrate, pe care l-au depus când și-au început cariera medicala. Astfel de oameni sunt o rușine nu doar pentru domeniul medical, ci pentru întreaga omenire”, a scris Roxana Girdan, unul dintre semnatarii petiției.

3 Responses

 1. Limbaj grobian și atitudine de brută. Ai așteptări de la oameni cu pregătire superioară, dar să vezi că o femeie care mai e și medic are asemenea reacție îți pui întrebări serioase dacă locul ei este în libertate sau i-ar trebui un examen de specialitate. O fi și ea o psd-ista infocată și trebuie “să dea bine la partid”.

 2. Bine ar fi fost sa puneti o poza cu ”madam”,sa vedem si noi ce animale bipede are Maramuresul! Demisia urgent,nemernica asta nu-si are locul in meseria de medic! Poate de carciumareasa sau la gunoieri,caci acolo ii e locul!!

 3. Veorica este o proasta.
  Si nu numai ea, aproape toti ministri acestui cabinet sunt tampiti, analfabeti, prosti de dau in gropi, dar tu Sorina, tu ai pretentia ca ai o gramada de ani de scoala, cum ai cazut prada manipularii?
  Neuronul tau a dat rateuri?
  Ai vazut-o pe jandarmerita cat de sprintena era la externare?
  Sa-ti fie rsine pe viata, sa nu poti iesi din casa, sa nu ai parte de privirea celor din jur.
  RUSINE!
  Noi romanii, ne asteptam ca macar cei cu educatie sa gandeasca altfel decat prostimea care pune stampila pe PSD.
  Probabil esti rodul educatiei universitatilor particulare, care au emis diplome pe banda rulanta tuturor prostilor cu bani.
  Eu unul nu m-as lasa pe mana ta intr-un spital si probabil ca nici pe frontul de lupta. La cum gandesti, un malpraxis e previzibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *