Actualitate

RETEA IN LUCRU – Santier pe numeroase strazi din Baia Mare, pentru inlocuirea conductelor subterane de gaz

Infrastructura invechita de distributie a gazelor a intrat in reabilitare pe mai multe strazi din Baia Mare. Dupa ce numerosi localnici au contestat modul in care se peticesc conductele subterane si au reclamat gropile fara numar sapate in cartierele orasului, firma E.On a inceput sa inlocuiasca reteaua in diverse puncte ale orasului.

Conform oficialilor companiei, in aceasta saptamana s-a facut bransamentul pentru sapte kilometri de conducte noi, valoarea totala a investitiei facute fiind de doua milioane de lei.

“Compania E.On Gaz Distributie a dezvoltat cateva proiecte importante de investitii pentru municipiul Baia Mare, unul dintre acestea urmarind modernizarea retelei de distributie a gazelor naturale pe strazile Ioan Slavici, Gh. Marinescu, Petre Dulfu, Aleea Noua si Stefan Cel Mare. Astfel, au fost inlocuiti aproximativ 7 kilometri de conducte de gaz si bransamente, valoarea totala a investitiei fiind de 2 milioane lei”, au aratat cei de la E.On.

Reprezentantii companiei au precizat ca au in desfasurare si alte proiecte importante de investitii pentru Baia Mare. Se lucreaza deja pe strada Narciselor si in alte cateva puncte din cartierul Sasar, pentru inlocuirea retelei de distributie. Investitiile vor fi incheiate abia in iarna.
Sursa: Gabriela Kuhajda