Comunicate de presa

RESTRICTII EUROPENE – Pe teritoriul Sloveniei sunt mai multe restrictii de circulatie, anunta Ministerul Afacerilor Externe

Incepand cu data de 23 iunie 2012 au intrat in vigoare restrictiile de circulatie prin Tunelul Karavanke, dintre Slovenia si Austria, valbile pe timpul sezonului estival. Astfel, traficul este restrictionat prin tunel in zilele de sambata si duminica, intre orele 5.00 si 12.00 pentru autovehicule de mare tonaj.

Pe langa restrictiile curente aplicate autovehiculelor de mare tonaj, carora le este restrictionata circulatia pe teritoriul Sloveniei in zilele de duminica si sarbatori legale, intre orele 8.00 si 21.00 (in regiunea Primorsko pana la orele 22.00), au intrat in vigoare si restrictii de circulatie pentru zilele de sambata, intre orele 8.00 si 13.00 (in regiunea Primorsko intre orele 6.00 -16.00).

Aceste reguli sunt valabile pana in primul weekend din luna septembrie. Informatii suplimentare pot fi obtinute accesand pagina http://www.promet.si/portal/en/1traffic-conditions.aspx.

Sursa: Ministerul Afacerilor Externe