Monden

REPLICA – Prima declaratie a lui Jim Carrey dupa moartea fostei sale iubite

Actorul Jim Carrey s-a declarat “profund intristat” si a prezentat condoleante familiei fostei sale iubite, Cathriona White, care a fost descoperita decedata, in noaptea de luni spre marti, in resedinta ei din California, informeaza cnn.com.

Marti, starul hollywoodian a dat publicitatii o declaratie de presa. “Sunt profund intristat de moartea dulcei mele Cathriona”, a spus Jim Carrey, a carui relatie cu Cathriona White a inceput in 2012.

“Era cu adevarat o persoana amabila, o floare irlandeza delicata, prea sensibila pentru acest sol, pentru care sa iubesti si sa fii iubit insemna totul”, a spus actorul nord-american in varsta de 53 de ani in acea declaratie de presa. “Inima mea este alaturi de familia si prietenii ei si de toti aceia care au iubit-o si au tinut la ea. Am fost cu totii loviti de fulger”, a continuat actorul.

Paramedicii care au ajuns la resedinta pe care Cathriona White o detinea in Sherman Oaks, California, in noaptea de luni spre marti, au constatat decesul acesteia, la varsta de 30 de ani, a precizat locotenentul Fred Corral de la Biroul de medicina legala din Los Angeles.

“Raportul nu este complet, dar pare ca e vorba de o sinucidere”, a spus Fred Corral.

Trupul neinsufletit al victimei va fi examinat miercuri, iar autoritatile vor comunica ulterior alte detalii despre acest caz.

In ultimul ei mesaj publicat pe Twitter, pe 24 septembrie, Cathriona White a scris: “Ma deconectez de pe Twitter, sper ca am fost o lumina pentru cei care mi-au fost dragi si apropiati”.

La randul sau, in ultima luna, pe 1 septembrie si 17 septembrie, Jim Carrey a publicat pe Twitter doua fotografii cu el insusi, precizand in ambele cazuri ca imaginile respective au fost realizate de Cathriona White.

Potrivit tmz.com, tanara irlandeza s-ar fi sinucis la cateva zile dupa ce s-a despartit de iubitul ei, actorul Jim Carrey.

O sursa a declarat pentru TMZ ca, inainte de a se sinucide, tanara i-ar fi lasat un bilet lui Jim Carrey.

Potrivit unor surse din domeniul judiciar, Cathriona White ar fi decedat din cauza unei supradoze de medicamente, indicii in acest sens fiind descoperite langa trupul ei neinsufletit.

Cathriona White si Jim Carrey aveau din anul 2012 o relatie ce a fost marcata de cateva despartiri si impacari. Actorul in varsta de 53 de ani ar fi parasit-o pe Cathriona White pe 24 septembrie.

In 2014, actorul canadian Jim Carrey, care a fost casatorit de doua ori, spunea ca nu se va mai casatori “din proprie initiativa” pentru a treia oara, chiar daca va intalni femeia perfecta.

Starul canadian a fost casatorit cu Melissa Womer pentru opt ani, din 1987 pana in 1995, si cu Lauren Holly pentru un an, in perioada 1996 – 1997. Apoi, actorul a avut o relatie cu actrita Jenny McCarthy timp de cinci ani, inainte de despartirea lor din 2010.

Canadianul Jim Carrey a devenit cunoscut la inceputul anilor ’90, datorita rolurilor din filmele “Ace Ventura: detectivu’ lu’ peste” si “Masca”. El a devenit primul actor care a primit un salariu de peste 20 de milioane de dolari, in 1996, gratie peliculei “Tipu’ de la cablu”. Starul canadian s-a remarcat si in alte comedii cu mare succes de casa, precum “Tantalaul si Gogomanul/ Dumb And Dumber”, “The Truman Show”, “Eu, cu mine si Irene”, “Dumnezeu pentru o zi” si “Yes Man – Un cuvant poate schimba totul”.

Sursa: Mediafax