Actualitate Cultura

Repartizarea la licee a luat sfârșit

Prima etapă a repartizării computerizate la licee a avut loc miercuri, 12 iulie. Conform Inspectoratului Școlar Județean Maramureș, peste 2700 de elevi au participat la înscriere. Dintre aceștia, 34 ar fi rămas pe dinafară, întrucât nu au optat, pe fișa de înscriere, pentru un număr mai mare de opțiuni, iar 17 locuri au fost repartizate pentru tineri de etnie romă.

Cele mai mari medii de admitere le-au avut, și în acest an, următoarele licee: Colegiul Național ”Vasile Lucaciu” din Baia Mare, Colegiul Național ”Gheorghe Șincai” din Baia Mare și Colegiul Național ”Dragoș Vodă” din Sighetu Marmației. Ultima medie la Colegiul Național ”Vasile Lucaciu” a fost 9,47, la specializarea matematică-informatică, bilingv engleză.

În cursul zilei de ieri, 13 iulie, au fost afișate listele cu elevii admiși la licee. Aceștia trebuie să depună dosarele de înscriere până cel târziu pe 17 iulie, pentru a nu rămâne pe dinafară. Dosarul trebuie să conțină următoarele documente: cerere de înscriere, carte de identitate și certificat de naștere în copie legalizată, adeverință cu notele și media generală obținute la Evaluarea Națională din clasa a VIII-a, foaia matricolă pentru clasele V-VIII și fișa medicală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *