Actualitate

REORGANIZARE PDL – Cristian Preda vrea functia de prim-vicepresedinte PDL

Democrat-liberalul Cristian Preda a anuntat luni ca si-a depus candidatura pentru functia de prim-vicepresedinte PDL, la Conventia nationala care va avea loc pe 30 iunie.

“Mi-am depus candidatura la functia de prim-vicepresedinte al PDL, pentru Conventia extraordinara care va avea loc sambata, 30 iunie. Voi incerca sa obtin sprijinul delegatilor pentru modernizarea partidului. E un moment greu, in care PDL trebuie sa asume rolul de partid-pivot al Opozitiei democratice si, pe de alta parte, sa intre cu curaj si solutii in confruntarea electorala din 2 decembrie impotriva masinariei USL, care foloseste venirea sa recenta la guvernare pentru a instaura un monopol politic”, scrie Preda luni, intr-o postare pe blogul personal.

Vasile Blaga a declarat joi, cand si-a lansat candidatura la sefia PDL, ca functiile in viitorul Birou Permanent National al PDL vor fi ocupate in urma votului din 30 iunie de la Conventia Nationala extraordinara, el subliniind ca si-ar dori sa-i aiba in echipa sa pe Gheorghe Flutur, ca secretar general, dar si pe europarlamentarii Monica Macovei si Cristian Preda.

Sursa: Agerpres