112

Razii ale jandarmilor printre pescarii maramureșeni – FOTO

Ajvps Maramureș alături de Inspectoratul Județean De Jandarmi Maramureș, in actiune de control pe răul Lapus in zonele-Mocira, Cătălina, Sacalaseni, Coaș, Remetea. Bilanțul: un Proces Verbal de contravenție, pentru pescuit fără permis sâmbătă 9 Martie 2019.

Agenția Națională de Pescuit și Acvacultură informează că se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și  alte viețuitoare acvatice în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 11 aprilie  –  09 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 26 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în legislație.

Măsura a fost luată în conformitate cu Ordinul comun al Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și al Ministrului Mediului cu nr. 54/76/2019 privind stabilirea perioadelor și zonelor de prohibiție a pescuitului, precum și a zonelor de protecție și refacere biologică a resurselor acvatice vii în anul 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *