Monden

RAZBOIUL STELELOR – Cand va avea loc premiera mondiala a filmului “Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”

Noul film din seria “Razboiul Stelelor” – “Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”, regizat de JJ Abrams, va avea premiera mondiala pe 14 decembrie, cu cateva zile inainte de aparitia acestuia in cinematografe, informeaza Disney. “Star Wars: The Force Awakens”, care este cel mai asteptat film al anului, va fi proiectat pentru prima data la Los Angeles, pe 14 decembrie, dupa care va ajunge in cinematografele din toata lumea.

Potrivit Hollywood Reporter, Disney va prezenta filmul unui numar limitat de jurnalisti, in incercarea de a proteja cat mai mult intriga peliculei.

Noul lungmetraj din seria “Star Wars” ar putea deveni filmul cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei, potrivit unei companii de cercetari de piata din Statele Unite, ai carei experti afirma ca aceasta pelicula ar putea obtine peste 100 milioane de dolari in primul weekend de proiectii.

Expertii in cercetari de piata sunt de parere ca acest lungmetraj va domina box office-ul mondial si ca va depasi din acest punct de vedere filmul “Avatar”, regizat de James Cameron.

Al saptelea film din franciza “Razboiul stelelor” ii va avea in distributie pe protagonistii trilogiei initiale, Harrison Ford, Carrie Fisher si Mark Hamill.

Sursa: Mediafax