112

Răsturnare de situaţie în cazul tragediei din Jibou. Defecţiunea la semaforul de la trecerea la nivel cu calea ferată ar fi fost anunţată

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Jibou nu au exclus inca varianta potrivit careia, semaforul de la nivel cu calea ferata nu functiona corespunzator in momentul tragediei de la Jibou cand patru tinere din Maramures si-au pierdut viata.

Desi politia spune ca semaforul functiona, Victor Liloiu, prim-procurorul parchetului din Jibou a declarat pentru ziaruldesalaj.ro ca anchetatorii verifica inclusiv ipoteza ca semaforul nu functiona corespunzator.

Mai mult, luni dimineata, la ora 10.00, un barbat din Somes Odorhei a sunat la 112 pentru a anunta politia ca semaforul nu functioneaza corespunzator.

“Imi asum tot ce va spun si o fac public. Luni, pe 21 mai, domnul Pal Raul din Somes Odorhei, de la mine din sat, a sunat la 112 pentru a anunta ca nu functioneaza corespunzator semaforul. Intre orele 9 si 10 dimineata a fost apelul (n.r. – cand venea trenul din Baia Mare). Baiatul care a sunat are si trei martori, a dat si declaratie. Ei trec zilnic peste acea cale ferata”, a declarat Simona Danga, profesoara la Scoala Gimnaziala din Somes Odorhei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *