Sport

CS Rapid Satu Nou de Sus conduce ostilitățile din Liga 5, seria 2

Colecția de articole dedicată campioanelor de toamnă din fotbalul maramureșean a ajuns la seria 2 din Liga a V-a.

În această serie, ostilitățile sunt conduse de CS Rapid Satu Nou de Sus. Lider cu 23 de puncte acumulate în 10 meciuri, Rapid Satu Nou de Sus s-a dovedit a fi o echipă mai pragmatică decât urmăritoarele ACS Satu Nou de Jos și AS Gloria Sălsig – ambele cu câte 21 de puncte.

sursa: frf-ajf.ro/maramures

În meciurile directe cu formațiile de pe locurile 2 și 3, Rapid Satu Nou de Sus a remizat la Gloria Sălsig, scor 2-2, și a învins Satu Nou de Jos cu 2-1.

Solaris Pribilești, singura echipă care a învins liderul din seria 2 – Liga 5

Singura înfrângere a celor de la Rapid Satu Nou de Sus s-a înregistrat în etapa a IX-a, când jucătorii antrenați de Ștefan Sarca au cedat acasă cu Solaris Pribilești, scor 3-4. De altfel, golaverajul liderului se prezintă în felul următor: 10 j, 7 v, 2 e, 33 de goluri marcate și 18 primite.

Pe lângă egalul cu Gloria Sălsig, Rapid Satu Nou de Sus a mai încheiat un meci nedecis în ultima etapă din tur, scor 1-1 cu Carmen Satulung. Cea mai clară victorie obținută de liderul seriei 2 din Liga 5 a fost obținută în dauna celor de la Php Iadăra, scor 7-1.

Dinga Marian a înscris cele mai multe goluri pentru Rapid Satu Nou de Sus

Clasamentul golgheterilor din liga 5, seria 2, este dominat de Herța Mihai (Satu Nou de Jos), autor a 17 reușite, iar Chiș Adrian (Gloria Sălsig) și Tămaș Marius (AS Nistru) împart locul 2 cu câte 15 goluri. Dinga Marian, cu 9 goluri înscrise pentru Rapid Satu Nou de Sus, apare abia pe locul al treilea.

Lot de 22 de jucători rulat în turul campionatului

Pe parcursul turului, pentru Rapid Satu Nou de Sus au evoluat: Konycska Petru, Beko Iosif, Bogdan Adrian, Chiuzbăian Alex, Jucan Ioan, Konycska Erno, Spătar Cristian, Suciu Radu, Torok Balint, Tămășan Marian, Ungur Tiberiu, Bogdan Radu, Gorghiș Mădălin, Marius Marian, Molnar Zsigmond, Pricop Marius, Tulici Bogdan, Dinga Marian, Sălișcan Raul, Spătar Cristian, Ciolte Radu, Roman Radu.

Sursă imagine: facebook.com/CS-Rapid-Satu-Nou-de-Sus

Robert Bandi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *