Comunitate

PROPUNERI EDUCATIONALE – Programele scolare pentru clasele I si a II-a, lansate in dezbatere publica

O dezbatere publica privind programele scolare pentru clasele I si a II-a a fost lansata, in aceste zile, de catre Ministerul Educatiei. Documentele au fost publicate pe site-ul institutiei, astfel incat toti cei interesati sa poata contribui la realizarea formei finale a normativelor educationale.

Reprezentantii Guvernuluiu anunta intr-un comunicat de presa ca, in anul scolar 2013-2014, se va studia pe baza unor noi manuale si ghiduri pentru profesori la clasa pregatitoare, clasa I, a II-a, a V-a si in anul I al scolii profesionale.

Cartile pentru elevi si profesori vor fi elaborate pe baza unor noi programe scolare, respectiv pe fondul unui nou plan de invatamant.

Timp de doua saptamani, incepand de azi, 13 iunie, opiniile celor interesati cu privire la programele scolare propuse vor putea fi transmise pe adresa de e-mail [email protected] sau prin posta, pe adresa Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (str. General Berthelot nr. 28-30, Bucuresti, sector 1, cod 010168).
Sursa: Gabriela Kuhajda