Actualitate

PROMO – Radio eMaramures emite ”live” de la piscina in fiecare weekend din aceasta vara (VIDEO)

Foto: Radio eMaramures - Weekend live la piscinaVezi VIDEO
Animatorii Radio eMaramures vor sa incinga si mai mult atmosfera in aceasta vara. Din 7 iulie, lanseaza programul estival direct din piscina. In fiecare weekend, se va emite in direct de la Complexul Romanita, gazdele show-ului fiind Raluca Matei si Rares Sitaru, care vor avea peste 10 ore de transmisii ”live”.

Pe tot parcursul saptamanii, echipa de animatori de la Radio eMaramures va avea programe speciale cu ”hituri scoase de la gheata”, ”stiri fierbinti” si concursuri reconfortante. Diminetile vor fi in continuare mai tari decat orice cafea, dupa-amiezile vor fi hipertonice, iar serile pline de povesti cu cantec. In weekend, distractia va fi la fel de mare.

De pe partie, animatorii coboara direct la piscina. Dupa succesul avut iarna trecuta cu emisiunea de weekend, realizatorii Radio eMaramures revin cu un nou format. Emisiunea “Weekend live de la piscina”, pregatita de Raluca Matei si Rares Sitaru, se va transmite in fiecare sambata si duminica de la ora 14.00, in direct de la piscina Romanita din Recea.

“Ne apucam de olimpiada, pentru ca tot vin jocurile olimpice. Va fi «Olimpiada distractiei» la eMaramures. La radio se aud deja promo-urile, dar urmeaza mai multe surprize decat va asteptati”, a declarat Raluca Matei.

Timp de cateva ore maramuresenii prezenti la piscina, dar si cei din fata aparatelor radio vor fi rasfatati cu multa muzica buna si premii atractive, in plus vor putea urmari invitatii speciali ai celor doi colegi ai nostri.

“Ii asteptam pe toti incepand cu ora 14.00 cu multe premii, concursuri. Ne vom racori impreuna la piscina”, a spus Rares Sitaru.

“Vom avea si interventii live, invitati pe care poate vom reusi sa-i aducem chiar acolo”, a adaugat Raluca Matei. 

Emisiunile live sunt transmise pe toate frecventele Radio eMaramures: Baia Mare – 91,6 FM, Sighet – 93,8 FM, Borsa -Viseu -101,4 FM, in fiecare sambata si duminica, incepand cu ora 14.00. Ascultatorii care vor dori sa intre direct cu Raluca si Rares o pot face sunand la numarul de telefon 0753.151.640.

Cei aflati in alte judete ori in afara tarii pot asculta Radio eMaramures accesand sectiunea FM din ziarul electronic eMaramures.ro. Faceti click pe linkul Live FM eMaramures.
Sursa: Diana Grad