Actualitate

PROMO – LIVE eMARAMURES – Spectacol de muzica populara organizat de Televiziunea eMaramures la mall (VIDEO)

Foto: Ramona Darha si Virginia IrimusVezi VIDEO
Doua ore de folclor autentic cu solisti, instrumentisti si dansatori din noua generatie ii asteapta pe toti cei care se vor afla vineri, 27 iulie, dupa ora 20.45 in parcarea supraterana a mallului baimarean, acolo unde se va desfasura spectacolul “Seara tinerilor artisti” organizat de Televiziunea eMaramures in colaborare cu Gold Plaza Baia Mare si Cora. Cei de acasa, care se vor afla in fata televizoarelor, se vor putea bucura, de asemenea, de eveniment pentru ca show-ul va fi transmis in direct, de la ora 20.45, de postul nostru de televiziune, dar va putea fi urmarit si online, in ziarul electronic.

Invitate speciale vor fi Ramona Darha si Virginia Irimus, doua tinere soliste de muzica populara foarte apreciate de public.

Se vor asigura ca atmosfera va fi una de joc si voie buna unii dintre cei mai reprezentativi tineri artisti de muzica populara din judet: Maria Mihali (Maramuresul istoric), Andrada Barsauan (Codru), Marius Pruneanu (Chioar), Anamaria si Augustin Gherghel (Lapus).

Alaturi de solisti vor urca pe scena tineri dansatori si instrumentisti. Coregrafia va fi asigurata de Ansamblul “Goldis Maramures”.

Show-ul folcloric se va transmite la Televiziunea eMaramures, in retelele de cablu din judetul Maramures si, partial, in judetele Satu Mare si Salaj (faceti o cautare a postului TV eMM sau intrebati furnizorul dumneavoastra de televiziune).

Telespectatorii din alte judete si din afara tarii vor putea urmari emisiunea accesand sectiunea TV – Live din ziarul electronic eMaramures.ro la ora transmiterii spectacolului.

“Seara tinerilor artisti” este organizata de Televiziunea eMaramures in cadrul festivalului Cora – Hiperpetrecere cu mici si bere.
Sursa: Diana Grad