Monden

PROIECT MUZICAL – Cyndi Lauper vrea sa lanseze un album country

Cantareata pop-rock americana Cyndi Lauper intentioneaza sa exploreze si alte genuri muzicale si sa lanseze anul viitor un album de muzica country, informeaza contactmusic.com. Artista planuieste sa se mute in Nashville, un oras din statul american Tennessee, si sa colaboreze cu producatorii Seymour Stein si Tony Brown la un disc country, ce ar putea fi lansat pe piata in 2016. Nu se cunosc deocamdata alte detalii despre acest proiect muzical al artistei americane.

Daca proiectul se va concretiza, atunci Cyndi Lauper va calca pe urmele rockerului Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, care a lansat primul sau single country, “Love Is Your Name”, in luna mai. In prezent, rockerul american lucreaza la un disc country. De asemenea, Don Henley, membru fondator al trupei Eagles, isi va lansa primul sau album country, “Cass County”, la sfarsitul acestei luni.

Cyndi Lauper, nascuta la New York, in 1953, a cantat alaturi de trupa de rockabilly Blue Angel, inainte de a lansa, in 1983, albumul ei de debut “She’s So Unusual”, care a avut mare succes in epoca. Cantareata a lansat apoi in 1986 un alt album bine primit de public si de criticii de specialitate, intitulat “True Colors”. Cel mai recent material discografic lansat de Cyndi Lauper se numeste “Memphis Blues” si a aparut in anul 2010.

Cyndi Lauper a lansat de-a lungul anilor 10 albume de studio care s-au vandut in peste 50 de milioane de discuri pe plan mondial si a fost recompensata cu doua premii Grammy, un premiu Emmy – pentru rolul din serialul “Mad About You” – si un premiu Tony – pentru coloana sonora a musicalului “Kinky Boots”.

Sursa: Mediafax