Monden

PROIECT LITERAR – Rod Stewart vrea sa lanseze o carte cu poezii

Cantaretul britanic Rod Stewart vrea sa lanseze o carte cu poezii impreuna cu Ronnie Wood, fostul sau coleg de la trupa The Faces, informeaza contactmusic.com.

Rod Stewart spune ca a avut mereu cu Ronnie Wood o relatie “unica” si un limbaj comun. Astfel, lui Rod Stewart i-ar face mare placere sa realizeze impreuna cu Ronnie Wood un proiect literar “hilar”, la care cei doi au lucrat anterior.

“Avem o relatie unica. Avem propriul nostru limbaj. V-a spus vreodata despre cartea de poezii si desene pe care am facut-o pe cand lucram cu Jeff Beck?”, a declarat Rod Stewart. “Sunt schitele lui si poeziile noastre si este foarte amuzant. Nici macar nu pot incepe sa descriu acest proiect. Este foarte amuzant. Mi-ar placea sa il facem public”, a mai spus cantaretul.

Trupa The Faces a fost infiintata in 1969, a lansat patru albume de studio si a concertat cu regularitate pana in toamna anului 1975, cand Rod Stewart si-a inceput cariera solo, iar Ronnie Wood s-a alaturat trupei The Rolling Stones.

In varsta de 70 de ani, Rod Stewart a devenit cunoscut gratie colaborarii sale din anii 1960 si 1970 cu grupurile The Jeff Beck Group si The Faces. In 1969 a decis sa isi lanseze o cariera solo si a devenit celebru cu o serie de hituri precum “Do You Think I’m Sexy?” si “Maggie May”. El este unul dintre cei mai bine platiti artisti din lume, iar albumele sale s-au vandut in peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

Turneul sustinut de veteranul muzicii britanice in 2007 l-a plasat pe acesta pe locul al saptelea in topul celor mai profitabile serii de concerte ale anului respectiv, cu incasari de 49 de milioane de dolari.

Sursa: Mediafax