Actualitate

Program normal de lucru la paşapoarte în 14 şi 15 august

În perioada minivacantei de Sfânta Maria, respectiv al zilelor libere stabilite de Guvernul României, programul de lucru cu publicul al Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Maramureș va fi normal si se va desfasura  între orele 8.30 – 16.30.

”Având în vedere numărul mare de solicitări, angajații vor prelua cererile persoanelor, în conformitate cu programărilor stabilite în sistem electronic. De asemenea, am decis deschiderea unei noi stații de lucru (ghișeu) pentru preluarea cererilor de obținere a pașaportului temporar electronic și a pașaportului simplu electronic în sistem vechi, pe bază de bonuri de ordine. Adresăm rugămintea cetățenilor care se vor prezenta la acest ghișeu, în ziledle de 16, 23 și 30 august a.c., să dețină toate documentele necesare, inclusiv cele doveditării achitării taxei pentru eliberarea documentului de călătorie. O altă măsură dispusă pentru eficentizarea serviciilor angajatilor în orașul Borșa a fost de preluare a documentelor la două stații (ghișee) și de prelungire a programului de lucru cu două ore pentru populația din zonă” – a declarat prefectul Vasile Moldovan .

In schimb  Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș nu va avea program de lucru cu publicul. Persoanele care au fost programate în sistem electronic, în data de 14 august a.c., pentru preschimbarea permisului de conducere, înmatricularea autovehiculelor sau susținerea examenelor în vederea dobândiri permisului de conducere se vor putea prezenta și vor fi soluționați favorabil de către angajații serviciului în zilele lucrătoare, începând cu data de 16 august.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *