Actualitate Comunicate de presa

Program de internship la Instituția Prefectului – Județul Maramureș

Instituția Prefectului - Județul Maramureș

Guvernul României în colaborare cu Instituţia Prefectului – Judeţul Maramureş şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Covasna organizează în premieră, în anul 2017, programe de internship în afara capitalei, pe modelul Programului InternshipGovRo. Programele de internship din Maramureş şi Covasna îşi propun să ofere tinerilor şansa de a se familiariza cu activităţi specifice instituţiilor publice, să atragă tinerii specializaţi în marile centre universitare ale ţării spre localităţile de naştere şi să deschidă administraţia publică din teritoriu către noile metode de management public.

Formularul de înscriere la programele de internship organizate de Guvernul României în colaborare cu Instituţia Prefectului Judeţul Maramureş şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Covasna este disponibil la adresa http://internship.gov.ro/alte-oportunitati/ şi va putea fi completat până la data de 20 iulie 2017, ora 23:59.

Programul este destinat studenților și tinerilor absolvenți români cu vârsta de maximum 25 de ani la momentul începerii stagiului (24 iulie 2017). Rezultă de aici 3 criterii de eligibilitate ce trebuie întrunite cumulativ:

  • cetățenia română;
  • vârsta maximă admisă – data naşterii după 24 iulie 1991;
  • calitatea de student/recent absolvent a unei universităţi din România sau din străinătate.

Pe lângă acestea, participanţii la programele de internship din Covasna şi Maramureş trebuie să îndeplinească cerinţele specifice instituţiei-gazdă pentru care candidează, în materie de pregătire academică şi competenţe lingvistice şi digitale şi să nu fie încadraţi pe piaţa muncii.

Ediţia 2017 a Programelor de internship din Covasna şi Maramureş se va derula timp de două luni în intervalul 24 iulie – 22 septembrie.

Instituția Prefectului - Județul Maramureș

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *