Actualitate

Prognoza meteo pentru luna martie. Cum va fi vremea în prima lună de primăvară

Prognoza meteo pentru luna martie. Cum va fi vremea în prima lună de primăvară. ANM a emis prognoza meteo pe o lună, intervalul 25 februarie-25 martie 2019.

Ne pregătim pentru prima lună de primăvară, astfel că meteorologii Agenției Naționale de Meteorologie ne oferă primele informații despre vreme. Potrivit acestora, iarna ne va părăsi încet, dar sigur, temperaturile sunt mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă și scăpăm de lapoviță și ninsori. Sunt anunțate ploi, în anumite regiuni ale țării, însă în cantități specifice primei luni de primăvară calendarstică.

Prognoza meteo pe o lună. Săptămâna 25.02.2019 – 04.03.2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval în cea mai mare marte a țării, abatere termică pozitivă ce va fi mai pronunțată în nord-estul teritoriului

Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în jumătatea vestică a teritoriului

Prognoza meteo pe o lună. Săptămâna 04.03.2019 – 11.03.2019

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acesti interval, la nivelul întregii țări.

Precipitațiile estimate a se înregistra în această săptămână vor fi deficitare în cea mai mare parte a teritoriului. Excepție vor face regiunile nord-vestice, unde cantitățlie de precipitații vor fi apropiate de cele nomale ale perioadei.

Prognoza meteo martie 2019. Săptămâna 11.03.2019 – 18.03.2019

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în această perioadă vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână

Prognoza meteo pentru luna martie. Săptămâna 18.03.2019 – 25.03.2019

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval, în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în jumătatea vestică a țării și apropiat de cel mormal pentru această perioadă în rest.

Momentan, vremea în întreaga țară se află sub influența iernii. ANM a emis vineri, 22 februarie, alerte meteo de cod galben de ninsori și viscol în aproape toată țara. Vezi aici cum va fi vremea în weekendul 23-24 februarie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *