Actualitate

PROCES – Baimarence judecate pentru ca au sarit la gatul unei amante

Doua baimarence, una de 38 de ani si alta de 29 de ani, trebuie sa raspunda in fata legii dupa ce, in luna februarie a acestui an, au fost implicate intr-un scandal de pomina, iscat intr-un bar din Baia Mare. Femeile i-au aplicat o corectie corporala unei tinere, dar si administratorului localului care i-a sarit in ajutor. Ca urmare a bataii, procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare au dispus trimiterea in judecata a baimarencelor Lina Dragan, de 38 de ani, si Mimicuta Anita Lazar, de 29 de ani, sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

Din cercetari a rezultat ca femeile, in data de 22 februarie 2012, aflandu-se intr-un local de pe raza municipiului au adresat injurii si au exercitat acte de violente asupra unei adolescente, avand manifestari care au dus la tulburarea ordinii si linistii publice. Dosarul a ajuns la Judecatoria Baia Mare.

Cele doua nu au actionat singure, ci au fost ajutate de alte doua prietene – Ecaterina C., de 35 de ani, si Marina K., de 33 de ani, care nu au mai fost puse de acuzare. Victima le-a fost Luminita V., de 19 ani, despre care Lina Dragan aflase ca ar umbla cu sotul ei si s-a decis sa o pedepseasca.

CITESTE SI:
SCANDAL – Patru baimarence au atacat o tanara si pe administratorul unui bar din municipiu
Sursa: Ioana Osan