112

Prinşi la furat ! Trei maramureşeni s-au ales cu dosare penale după ce au sustras mai multe piese auto

Trei maramureşeni cu vârste cuprinse între 20 şi 55 de ani riscă să stea ani buni după gratii după ce au fost prinşi în timp ce sustrăgeau piese de la o maşină. Incidentul a avut loc noaptea trecută de şi a fost adus la cunoştinţă poliţiştilor de un băimărean care a sunat la 112. Acesta le-a relatat poliţiştilor că trei persoane au sustras mai multe piese de la un autoturism ce staţiona de mai multe zile la periferia localităţii Lapusel.

În urmă sesizării poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la locul indicat, unde au identificat doi tineri de 20 şi 26 de ani şi un bărbat de 55 de ani, domiciliaţi în localitatea Mogosesti. Aceştia transportau piesele sustrase şi elemente de caroserie cu ajutorul unor biciclete.

Puşi în faţă faptului împlinit, aceştia au recunoscut că şi la dată de 26 august a.c.au mai sustras piese de pe acelaşi autoturism. Toate piesele sustrase şi elementele de caroserie au fost restituite proprietarului.

În cauza a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *