Comunitate

“PRIMUL MEU GHIOZDAN” – Copiii din cartierele Firiza si Ferneziu au primit astazi ghiozdane si rechizite din partea Administratiei Publice Locale a municipiului Baia Mare (VIDEO)

Vezi VIDEO
Copiii din cartierele Firiza si Ferneziu au primit astazi, 18 septembrie, rechizite scolare si ghiozdane. La Scoala “Nicolae Balcescu”, elevii claselor I-V au primit rechizitele necesare pentru a-si desfasura, in conditii normale, orele de curs. De ghiozdane si rechizite noi au avut parte si elevii clasei pregatitoare a Scolii nr.13 din Firiza.

Actiunea a venit sa completeze proiectul “Primul meu ghiozdan”, desfasurat in municipiul Baia Mare la initiativa primarului Catalin Chereches. Peste 200 de elevi ai Scolii “Nicolae Balcescu” au primit astazi “daruri” din partea Administratiei Publice Locale a municipiului Baia Mare. Alti 13 micuti care au pasit pentru prima data in Scoala nr.13 s-au bucurat de ghiozdane si rechizite noi. 

“Am ajuns si la Firiza. Am fost la toate scolile din oras si ma bucur ca am ajuns astazi aici, intr-un cartier foarte frumos si intr-un cartier unde copiii merita mult mai mult si un alt viitor. Este foarte important ca standardele de invatamant sa fie cat mai ridicate. Este foarte important sa ne uitam la detalii cand e vorba de educatia copilului si e foarte important sa punem copilul pe primul plan in evolutia orasului, intre prioritatile pe care le avem. Daca nu ne vom orienta in acest fel vom face cea mai mare greseala in modul in care putem aborda viitorul nostru. Asadar, pentru mine datoria mea primordiala este sa dau atentie in principal copiilor. Ei sunt viitorul nostru, ei sunt cei care pot sa ne asigure ca suntem pe drumul cel bun si astazi, si maine, si in viitor”, a declarat Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare. 

In cadrul actiunii “Primul meu ghiozdan” peste 1.200 de copii din sistemul educational au primit ghiozdane si rechizite scolare. Initiativa luata de primarul Catalin Chereches a fost aprobata de alesii baimareni in sedinta de Consiliu Local din luna august.

Sursa: Simona Vasiac