112

Primim de la cititori: Un polițist de la Rutieră își „arată mușchii” în trafic. Întreaga întâmplare a fost filmată – VIDEO

Pe adresa redacției eMaramures.ro am primit câteva imagini care îi are ca protagoniști pe un un polițist de la Rutieră și un șofer tras pe dreapta pentru verificări.  Întreaga întâmplare s-a petrecut pe DN18 la Vișeu de Sus, polițistul „Roby” fiind cunoscut de șoferii din zonă.

În imagini se vede cum un polițist oprește mașinile pentru verificări pe o porțiune de drum marcată cu linie continuă, prin urmare staționarea în zonă find interzisă din start și la fel și depășirea, obligând astfel participanții la trafic să încalce legea.

 

Șirul de ilegalități reclamat de șoferul care a fost oprit și care a filmat întreaga întâmplare nu se termină aici. Polițistul a acordat  o amendă pentru traversarea drumului printr-un loc nepermis, dar exact prin acel loc a traversat și el cu câteva secunde mai devreme pentru a ajunge la mașina parcată pe cealaltă parte a carosabilului. 

Excesul de zel evident demonstrat de polițist poate fi contestat ușor de șoferii amendați iar șansele de câștig în instanță sunt de partea celor sancționați.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *