Actualitate Comunitate

Prima ediție a VETERIMAR, la Baia Mare

Camera de Comerț și Industrie Maramureș organizează la centrul EXPO-CIM, situat pe str. Aleea Expoziției nr. 5 din Baia Mare, o întâlnire de dezbatere pe tema medicinii veterinare. Perioada de desfășurare a evenimentului este 6-7 iulie, deschiderea oficială având loc joi, de la ora 10.

Se vor instaura mai multe secțiuni, după cum urmează:

Secțiunea 1 – științifică, cu participarea mai multor reprezentanți și invitați de la USAMV Cluj Napoca, Colegiul Medicilor Veterinari Maramureș, DVSVA Maramureș, dar și a mai multor medici veterinari din județ.

Secțiunea 2 – conferințe, având ca membri de dialog diverși medici veterinari, fermieri, studenți și elevi etc.

Secțiunea 3 – expoziție cu vânzare și burse de afaceri, unde vor onora cu prezența mai mulți furnizori de produse și de servicii, dar și reprezentanți ai instituțiilor de învățământ veniți cu oferte educaționale în domeniul agricol și medical veterinar.

În ambele zile ale manifestației vor avea loc și demonstrații de dresaj canin, după următorul program: joi, de la ora 11 și vineri, de la ora 15. Demonstrațiile instructorilor nu vor dura mai mult de un sfert de oră, iar după aceea, copiii și ceilalți doritori vor putea interacționa cu acei câini special antrenați. Intrarea este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *