Externe

Preot italian, reprimit în Biserică după ce a sedus 13 enoriașe

Un preot din Italia a fost reprimit în Biserica Catolică, după ce s-a culcat cu 13 enoriașe și a participat la petreceri monstruoase, organizate de un alt părinte. “Vă cer iertare pentru toate cuvintele, gesturile și greșelile pe care le-am făcut”, a spus el, la aflarea veștii.

Carisma părintelui Roberto Cavazzana, în vârstă de 43 de ani, a atras nenumărați credincioși și credincioase la predicile sale ținute în satul Carbonara di Rovolon, din apropierea Veneției.

Problemele au apărut când preotul a început să comită unul dintre cele șapte păcate capitale, și anume desfrânarea. Nu mai puțin de 13 enoriașe i-a căzut victime, în ultimul an, pe lângă nenumăratele femei alături de care petrecea ore în șir, la orgiile organizate de un alt părinte, Andrea Contin.

Potrivit Daily Mail, printre cele care au avut încredere în preot, însă fără a-i pica în mreje, a fost și celebra prezentatoare TV Belen Rodriguez. Vedeta l-a caracterizat pe părinte ca fiind “modern”, “drăguț” și “atrăgător”.

În spatele feței bisericești, însă, se adunau pofte dintre cele mai aprinse, cel puțin pentru un membru al Bisericii Catolice. Cu toate acestea, clericii au decis să îi mai acorde o șansă.

Nu la fel de mult noroc a avut și complicele acestuia, tot membru al clerului – Andrea Contin. Polițiștii au descoperit, în urma unui raid, că avea în locuință o colecție personală de materiale pornografice, precum și jucării dintre cele mai speciale.

Preotul a fost caterisit după ce s-a aflat că folosea site-ul specializate în schimburi de soții pentru a seduce femei. Trei dintre acestea au apelat la sprijinul autorităților, după ce s-au simțit trădate.

În loc să dea sfaturi femeilor ale căror căsnicii erau în pericol de a se destrăma, Andrea Contin profita de situația lor pentru a-și satisface propriile dorințe.

Roberto Cavazzana, însă, în urma unei perioade de penitență, va fi reprimit în sânul Bisericii. Episcopul Veneției a declarat că îl va ierta precum un “tată”, inspirat de “mila Domnului”.

“Trebuie să distingem dintre bărbatul și preotul, iar Don Roberto este un preot bun. Sperăm să se întoarcă în curând. Suntem gata să îl primim”, a declarat primarul localității.

“Vă cer iertare pentru toate cuvintele, gesturile și greșelile pe care le-am făcut”, a spus Roberto Cavazzana, după ce a aflat că va putea sluji în continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *