Cultura

PREMIERE – TEATRU ATELIER – Marcel Iures, cel mai bun actor in rol principal la editia 2012 a Festivalului International de Teatru Atelier (VIDEO)

Vezi VIDEO
Marele premiu din cadrul celei de-a XX-a editii a Festivalului International de Teatru “Atelier” ajunge tocmai in Bucuresti. Inmanarea a avut loc in aceasta seara, de 9 iunie, la Teatrul Municipal Baia Mare iar printre cei recompensati pentru prestatia avuta in cadrul renumitei manifestari culturale s-a numarat si Marcel Iures.

Cunoscutul actor a primit premiul pentru cel mai bun rol principal din cadrul festivalului, iar piesa in care a jucat, intitulata “Absolut” a fost la randul ei desemnata cel mai bun spectacol al editiei 2012.

Iures a jucat in Baia Mare impreuna cu echipa teatrului bucurestean “Act”, care se va intoarce acasa cu marele trofeu al festivalului “Atelier”.

Vom reveni cu lista tuturor castigatorilor din cadrul acestui festival de teatru devenit deja o traditie pentru Baia Mare si pentru lumea artistica din tara si chiar din strainatate.
Sursa: Camelia Tocaci