Comunitate

Pregătirile pentru Referendum au intrat în linie dreaptă în Maramureş

Pregătirile pentru Referendum au intrat în linie dreaptă în Maramureş prin desemnarea preşedintelui BEJ. Joi, 20.09.2018, preşedintele Tribunalului Maramureş a procedat, în şedinţă publică, la stabilirea, prin tragere la sorți de pe lista judecătorilor, a președintelui Biroului electoral de circumscripție al județului Maramureș.

În consecință, în urma efectuării tragerii la sorți, în funcția de președinte al Biroului electoral de circumscripție al județului Maramureș a fost învestit domnul VERDEȘ ALEXANDRU LUCIAN,  judecător la Secţia I civilă a Tribunalului Maramureș.

Menţionăm că pentru organizarea tragerii la sorţi au fost avute în vedere dispoziţiile art. II alin. 1 din  Ordonanța de urgență nr. 86 din 18.09.2018 pentru modificarea și completarea  Legii nr. 3/2000  privind organizarea și desfășurarea referendumului, precum și pentru unele măsuri pentru buna desfășurare a referendumului național pentru revizuirea Constituției, stabilit în zilele de 6 și 7 octombrie 2018,  şi ale Hotărârii Guvernului României nr. 743 din 18.09.2018 privind aprobarea Programului calendaristic al referendumului național pentru revizuirea Constituției din 6 și 7 octombrie 2018.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *