Actualitate

PORCI – RAMPA DE GUNOI – Consilierul local din Grosi acuzat ca a batut un consatean respinge acuzatiile (VIDEO)

Vezi VIDEO
Un diferend exista intre consilierul local Dumitru Hausi si un consatean al acestuia, Sorin Gaje, care l-a acuzat pe alesul din Grosi ca l-ar fi atacat cu un par dupa ce l-a prins in timp ce se intorcea cu turma de porci de pe rampa de gunoi a Baii Mari. Impacarea celor doi a iesit din calcul dupa agresiunea reclamata de catre Gaje, care a spus ca in noaptea de 7/8 iulie a fost victima furiei consilierului.

Conflictul dintre cei doi s-a lasat cu niste vanatai, dupa cum a reclamat Sorin Gaje, situatie negata de catre Dumitru Hausi, care spune ca este victima in scandalul alimentat de consateanul sau. Contactat de eMaramures, consilierul a infirmat acuzatiile, explicand ca nici macar nu s-a intalnit cu Sorin Gaje in cursul zilei de sambata, iar despre o altercatie intre ei nici nu poate fi vorba.

”Nu e adevarat. Ce tot vorbeste si nu ma lasa in pace? Ce sa fie adevarat? Nu vedeti ca omul are probleme? Nu a avut loc nicio altercatie. Omul asta are probleme cu toata lumea, pe tota lumea vede negativ. Cu toate persoanele din sat care sunt importante el are probleme si le gaseste chichite. Eu i-am dat un sfat: sa nu fie dusman cu toata lumea, ca pierzi in viata dar el asta nu intelege”, a declarat, pentru eMaramures, Dumitru Hausi, cel care a fost acuzat de agresiune.

Sorin Gaje are o adeverinta medicala de la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean Baia Mare in care se precizeaza ca a fost agresat. In zilele urmatoare, acesta intentioneaza sa obtina un certificat medico-legal pentru a putea sa inainteze o plangere la politie.

”Capul l-am ferit, atat. M-a lovit aici cu bata, la ureche, dupa cap, umarul, spatele. Aici mi-a dat cu bolovani. Nu pot sa misc capul inspre stanga si acum sunt supus unor analize dupa care o sa inaintez actele pe care mi le-a cerut politia, pentru a deschide dosar penal”, a declarat Sorin Gaje.

Deocamdata autoritatile nu au luat nici o masura concreta in acest caz, motivand ca nu exista dovezi concrete ca fermierul din Satu Nou de Jos si-ar ingrasa cei 35 porci pe care ii are pe rampa de gunoi a Baii Mari.

CITESTE SI:
ACUZATIE – BATAIE – Un localnic din Satu Nou de Jos reclama ca a fost agresat de un consilier local
Sursa: Andrei Gherghel