Cultura

POPULARITATE – Mare succes al lui Stromae la Madison Square Garden din New York

Stromae a sustinut joi un concert de mare succes la Madison Square Garden din New York, alaturandu-se astfel altor doi cantareti francofoni, Charles Aznavour si Celine Dion, care au triumfat in celebra sala newyorkeza, transmite vineri AFP.

“Sunt extrem de mandru si de onorat sa cant aici”, a spus pe scena cantaretul belgian, vizibil emotionat. El a cantat deja de doua ori la New York, dar in sali de capacitate mai mica. Stromae, pe numele sau real Paul Van Haver, a avut o prestatie perfecta pe cea mai celebra arena din lume, nedand niciun semn de oboseala pe parcursul celor doua ore ale concertului. A infirmat astfel zvonurile legate de sanatatea lui, care circula de cand si-a intrerupt turneul african, in luna iunie.

In 22 septembrie, solistul belgian a fost nevoit sa anuleze un spectacol din cadrul turneului nord-american, cel de la Minneapolis (Minnesota, nord), explicand dupa cateva zile ca motivul a fost o cazatura nu prea grava. El a incheiat joi, cu mare succes, un turneu reusit, asupra caruia a atras atentia postand cateva videoclipuri pe YouTube. Intr-unul din acestea apare instalandu-si noaptea sintetizatorul in Times Square sau alaturi de un preot care il casatoreste cu el insusi, reunind cuplul imaginar din clipul “Tous les memes”.

Sursa: Agerpres