112

Pompierii maramureșeni au lichidat 4 incendii în ultimele 24 de ore

Militarii din cadrul Detașamentului Sighetu Marmației au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum. În urma incendiului a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului. Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă au intervenit în localitatea Ieud, unde un depozit de furaje a fost cuprins de flăcări. Au ars trei clăi de fân şi un şopron.

Pompierii sigheteni au mai intervenit şi în localitatea Budeşti, unde un incendiu a izbucnit într-o bucătărie. Flăcările au mistuit circa 60 de metri pătrați de acoperiș din lemn, 20 de metri pătrați de tavan din lemn și diverse obiecte de mobilier și materiale textile.

Secția de Pompieri Vișeu de Sus a intervenit în localitatea Crasna Vișeului pentru a lichida un incendiu izbucnit la o casă. În urma incendiului au ars circa 100 de metri pătrați din acoperișul casei și mobilierul din două încăperi. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui coș de fum care nu era izolat corespunzător față de elementele combustibile din acoperiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *