112

Pompierii maramureşeni au intervenit la 5 situaţii de urgenţă în 24 de ore

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș au intervenit pentru lichidarea a 5 incendii în ultimele 24 de ore.

Militarii băimăreni au fost solicitați să lichideze un incendiu în Baia Sprie, unde un autoturism a fost cuprins de flăcări. În urma incendiului au ars elementele combustibile din compartimentul motor. Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Fărcașa au intervenit în localitatea Băița de Sub Codru pentru a lichida un incendiu izbucnit la o magazie. Pentru lichidarea incendiului au dat o mână de ajutor și pompierii voluntari din localitate. Flăcările au mistuit circa 15 metri pătrați din acoperișul din lemn al magaziei, diverse piese de mobilier și materiale textile. Pompierii băimăreni au intervenit pe strada Păltinușului din Baia Mare, unde o casă a fost cuprinsă de flăcări. Au ars circa 2 metri pătrați de acoperiș din lemn.

Militarii Gărzii de intervenție Borșa au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 100 kg de deșeuri menajere. Cea din urmă intervenție a fost cea a pompierilor sigheteni, în localitatea Budești la o casă. În urma incendiului au ars circa 20 de metri pătrați de pod din lemn, aproximativ 7 metri pătrați de pereți portanți și circa 20 de metrti pătrați de perete din rigips.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *