112

Pompierii maramureşeni aflaţi în concediu au ajutat la stingerea unei incendii la Tăşnad

foto portalsm

Un incendiu a izbucnit în seara zilei de miercuri, 22 august, la o casă de vacanță din zona de agrement Tășnad. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Tășnad și a Detașamentului de Pompieri Carei, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă şi cu o ambulanţă SMURD.

La momentul sosirii forțelor de intervenție, flăcările se manifestau violent la acoperișul și la mansarda imobilului, existând pericolul extinderii acestora la întreaga construcție. După ce s-au asigurat că nu există persoane surprinse în imobil, pompierii au acționat concomitent atât pentru lichidarea incendiului, cât și pentru evacuarea unor bunuri, scrie PortalSM.

La intervenție au contribuit și pompieri din județele Bistrița Năsăud, Maramureș și Cluj aflați în concediu în stațiune, dar și un pompier încadrat la Detașamentul de Pompieri Carei, care locuiește în apropierea zonei de agrement și care, deși se afla în timpul liber, și-a oferit sprijinul.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la un cuptor amplasat necorespunzător ori neprotejat termic faţă de materialele combustibile din jurul acestuia.

În urma incendiului a ars acoperișul imobilului şi s-a degradat mobilierul din trei camere situate la mansardă. Din fericire, nu au existat victime.

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *