112

Polițiștii maramureşeni reamintesc tuturor conducătorilor auto să folosească centura de siguranţă!

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Poliţiştii Secţiei 6 Sarasău au acţionat pentru verificarea şi impunerea folosirii centurii de siguranţă şi a dispozitivelor de fixare omologate de către şoferi şi pasageri.


Poliţiştii din Baia Sprie şi Şişeşti au acţionat pe raza de competenţă împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş, iar cei din Recea au fost prezenţi pe D.N.1C, Recea –Lăpuşel.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 38 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 9.000 de lei. De asemenea, au fost reţinute 5 permise de conducere și 5 certificate de înmatriculare.

Polițiștii maramureşeni reamintesc tuturor conducătorilor auto să folosească centura de siguranţă, să adopte o conduită preventivă în trafic, să păstreze o distanţă corespunzătoare între autovehicule şi să circule cu viteză redusă atunci când condiţiile meteo sunt nefavorabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *