112

Poliţiştii au intervenit pe DN1C, la un accident de circulaţie cu trei victime

Ieri după-amiază, la ora 18.20 poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie produs pe D.N. 1C, pe raza localităţii Ilba. Un băimărean de 35 ani care conducea un autoturism dinspre Satu Mare spre Baia Mare, nu a redus viteza într-o curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus regulamentar de un băimărean de 45 de ani, pe care l-a proiectat în şanţ.

În urma impactului, conducătorul auto din maşina acroşată, o pasageră de 45 de ani şi o fetiţă de 6 ani, din aceeaşi maşină, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital. Aceştia nu au necesitat internarea.

Cercetările efectuate de poliţişti au relevat că autoturismul condus de băimăreanul de 35 de ani avea expirată inspecţia tehnică periodică şi că în momentul producerii accidentului conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. În zona producerii accidentului traficul rutier a fost restricționat pe o bandă aproximativ 30 de minute, până la finalizarea cercetării la fața locului și a degajării autovehiculelor avariate.
Cercetările în cauză continuă, urmând a se propune măsuri legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *