Comunitate

POLITICA LA CARCIUMA – Alegatori din Sabisa au transformat birtul satului in scena de dezbatere electorala (VIDEO)

Vezi VIDEO
Unii alegatori din Sabisa au udat votul de azi, 10 iunie, cu multa bere si palinca, chiar daca au recunoscut ca nu prea au motiv de chef. Dupa ce au plecat de langa urne, acestia s-au indreptat spre birtul din sat si au pus tara la cale. Ametiti de aburul alcoolului, alegatorii s-au incins in timpul dezbaterilor electorale si, cu regret, au constatat ca niciun candidat nu s-a angajat sa le indeplineasca o cerinta: aceea de a deschide mai multe carciumi, ca pe viitor sa aiba de unde sa aleaga.

“Sa deschida bufete mai multe!”, a pus unul dintre alegatori. Apoi, dupa o scurta pauza, s-a razgandit, spunand ca poate nu i-ar fi bine tinand cont ca ii fluiera vantul prin buzunare. “Dar… nu stiu daca mi-as dori totusi, ca nu avem bani… Am votat, apoi am venit la crasma. Am sarbatorit, absolut”, a precizat unul dintre barbatii aflati in birtul din Sabisa.

Pe masura ce si-au comandat bautura, barbatii si-au amintit si de criza financiara, pe acest fond catalogandu-i pe politicieni “escroci”. “Tre sa mai umplu sticla asta, ca-i goala. Merge acuma cate un paharas, ca ne da calmul. Politicienii sunt escroci multi, care promit foarte multe. Io mi-as dori sa fie mai buni care or fi alesi…. “, a aratat un alt cetatean.

Oamenii au aratat ca asteapta cu sufletul la gura rezultatele alegerilor, iar daca va fi declarat castigator candidatul pe care il sustin, atunci si maine vor avea un nou motiv de sarbatoare.

CITESTE SI:
LIVE TEXT – ALEGERI – IUNIE 2012 – Maramuresenii, chemati astazi la urne (GALERIE FOTO SI VIDEO)

Sursa: Anca Popescu