Actualitate Comunitate

Podium pentru polițiștii maramureșeni la Campionatul de Înot al MAI

În perioada 12-13 iulie a avut loc, la Bacău, finala Campionatului Național de Înot al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), competiție la care au participat și nouă polițiști maramureșeni.

Concursul a avut trei categorii, în funcție de vârsta participanților, după cum urmează: până în 35 de ani, între 35 și 45 de ani și peste 45 de ani, masculin și feminin.

Concurenții maramureșeni au reușit să ia următoarele premii: locul II la categoria 50 metri liber – agent de poliție Marin Simona; locul III la categoria 50 metri liber – subcomisarul de poliție Mureșan Ștefan și subcomisarul de poliție Buciuman Vasile; locul III la categoria 100 metri liber – inspector de poliție Băltan Adrian; locul III la categoria 100 metri liber – șef principal de poliție Sălăjan Daniel.

Agentul principal de poliție Pop Florina și agentul principal de poliție Indreica Andrei s-au clasat pe locul IV, urmați fiind de agent principal de poliție Măgurean Narcis pe locul IV, respectiv de agent șef adjunct de poliție Munteanu Marius, pe locul VI, la categoria 100 metri bras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *