Administratie

Plângere penală împotriva ministrului Carmen Dan

Românii din Europa sunt gata să facă plângere penală pe numele ministrului de la Interne. Nemulţumiţi de faptul că de la începutul lunii august în faţă ghişeelor pentru eliberarea paşapoartelor s-au format cozi uriaşe din cauza neadaptării acestor servicii la valul mare de români care vin din străinătate în vacanţă şi doresc să îşi schimbe şi documentele Fadere ( Federaţia asociaţiilor de români din Europa) solicită ministrului de interne Carmen Dan, să rezolve de urgenţă situaţia creată la ghişeele de eliberare a paşapoartelor.

”Este inadmisibil că după 10 ani să spui că încă eşti luat prin surprindere de românii care în luna august vin în număr mare în ţară şi doresc să îşi înnoiască documentele. Statul român încă nu s-a obişnuit cu ideea că 25% dintre cetăţenii săi sunt plecaţi în afară ţării. Este revoltător că un cetăţean român care vrea să îşi petreacă două săptămâni de concediu împreună cu familia, să îşi piardă jumătate din timp pe la ghişee” se arată întrun comunicat al federaţiei.

“Dacă doamna ministru nu va rezolva cu maximă urgenţă această problema, FADERE va face plângere penală împotriva acesteia” se mai arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *