Comunitate

Petiţie pentru transport civilizat pe cale ferată ! Vezi cine a iniţiat demersul şi câte persoane au semnat deja pentru susţinere

Sindicaliştii de la CFR au iniţiat o campanie de stangere de semnături menită să  convingă statul să cumpere vagoane noi pentru românii care călătoresc cu trenul dar şi să facă investiţii în calea ferată.

Petiția online #sepoate, a fost lansată de cea mai mare Federație Sindicală a ceferiștilor din România, Federația Națională Feroviară Mișcare Comercial Vagoane, iar initiatorii acesteia spun ca
un astfel de demers era cu atat mai necesar cu cat transportul pe calea ferata, atât cel de călători cât și cel de marfă este aproape de faliment, iar infrastructura – șinele de cale ferată – veche, uzată tehnic și moral, transformă călătoria cu trenul într-un calvar. Acestia au ami adaugat ca scopul petitiei este strângerea unui număr cât mai mare de semnături, astfel încât cei care conduc sau vor conduce România, indiferent de numele sau culoarea lor politică, să-și asume de urgență un plan multianual de investiții în calea ferată.

Sindicalisti spun ca semnăturile vor fi predate la Guvern și la Palatul Cotroceni, iar cei aflați în funcții de conducere vor trebui să pună imediat la punct un plan de salvare a transportului feroviar românesc.

Pana cum aproape 5000 de persoane  si-au pus semnatrura pe acesta petitie . 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *