112

Peste 8.300 de pachete de țigări, confiscate în ultimele 24 de ore

Peste 8.300 de pachete de țigări au fost confiscate în ultimele 24 de ore de către polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației. Acestea au fost descoperite în Punctul de Trecere a Frontierei Siret și la frontiera verde. Țigările, de proveniență ucraineană, urmau să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă.

950 de pachete de țigări, la PTF Siret

În urma unui control amănunțit efectuat asupra unui vehicul aflat la PTF Siret, în data de 27 decembrie, în jurul orei 5:00, a fost descoperită cantitatea de 950 de pachete de țigări de proveniență ucraineană.

La volanul vehiculului controlat se afla un cetățean ucrainean în vârstă de 20 de ani. Acesta a fost sancționat contravențional cu o amendă de 7.000 de lei.

Peste 7300 de pachete de țigări, la frontiera verde

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Valea Vișeului – I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit în apropierea frontierei de stat mai multe colete ce conțineau pachete de țigări de proveniență ucraineană. Aceștia se aflau în timpul unei misiuni de supraveghere și control în momentul descoperirii coletelor.

În urma inventarierii, polițiștii de frontieră au constatat capturarea a 7.357 pachete de țigări, marca ”Marble”. Valoarea acestora se ridică la peste 86.000 de lei.

Întreaga cantitate de pachete de țigări a fost ridicată în vederea confiscării. Cercetările continuă pentru ca toate persoanele implicate să fie identificate și sancționate corespunzător.

A.B.

Sursa: Poliția de Frontieră

navigate_before
navigate_next

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *