Actualitate

Peste 500 de protestatari, azi noapte în București

În jur de 500 de persoane au ieșit în stradă azi noapte, pentru a protesta împotriva modificărilor propuse la legile justiției, anunțate în cursul zilei de miercuri, 23 august, de ministrul Justiției, Tudorel Toader.

Oamenii s-au adunat în jurul orei 18:00 în Piața Victoriei din București, în ciuda faptului că în mediul online a existat un eveniment mediatizat, creat de ”Inițiativa România”, care anunța proteste începând cu ora 20:30, în aceeași locație.

S-au strigat diferite sloagane, precum: ”PSD, ciuma roșie!” sau ”Justiție, nu corupție!”.

“Guvernarea PSD a poruncit, Tudorel Toader s-a executat!. După marțea neagră, propunerile de masacrare ale legilor Justiției prezentate astăzi de ministrul Justiției sunt punctul culminant al luptei împotriva DNA și justiției independente. Un om care spune răspicat “REZIST!” face mai mult pentru viitorul țării decât un guvern și o majoritate parlamentară cu apucături mafiote. Iar împreună putem să decidem noi viitorul. Vino în Piața Victoriei în această seară. Vom fi 2, vom fi 10, vom fi 100 sau poate câteva mii. Oricare dintre variante e mai bună decât să tăcem. Lupta anticorupție riscă să devină istorie fără implicarea noastră” este mesajul publicat pe pagina de Facebook a evenimentului creat de Initiativa Romania.

Protestul s-a încheiat în jurul orei 22:30.

 

Foto: arhivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *