Actualitate

Peste 23.000 de pachete de țigări, confiscate la frontiera de nord

Peste 23.000 de pachete de țigări de proveniență ucraineană au fost descoperite și confiscate de către polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației. Marfa urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă.

În timpul misiunilor de supraveghere și control la frontiera de stat, polițiștii de frontieră din cadrul Sectoarelor PF Brodina și Valea Vișeului au găsit aprox. 22.000 de pachete de țigări provenite din Ucraina, valoarea acestora ridicându-se la suma de 248.000 de lei.

O patrulă a poliției de frontieră din cadrul Sectorului PF Poienile de sub Munte a observat, la sfârșitul săptămânii trecute, o mașină marca Jeep Cherokee în inteririorul căreia se aflau doi bărbați care se deplasau de la frontiera de stat spre interiorul țării.

Șoferul autoturismului de teren a accelerat, în ciuda semnalelor polițiștilor. După aprox. 500 de metri, mașina s-a răsturnat pe un drum forestier neamenajat, iar cei doi bărbați au fugit în pădure. În interiorul autoturismului au fost găsite aprox. 2000 de pachete de țigări de proveniență ucraineană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *