112

Percheziții la Tăuții Măgherăuș. Mascații au descins la poștășiță și la angajată de la CAR

Mai mulți locuitori din Ilba s-au trezit cu credite pe care nu le-au cerut niciodată. Vinovate de situația creată ar fi fost poștășița din sat și o angajată de la CAR. Pagubiții au reclamat starea de fapt iar oamenii legii au intrat rapid pe fir.

Ieri, 13 august, poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, au efectuat două percheziţii domiciliare, la locuinţele unor persoane cercetate pentru comiterea infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, înşelăciune şi complicitate la înşelăciune.

Din cercetările efectuate a reieşit că două femei, în vârstă de 41 respectiv 50 de ani, una angajata unei companii de credite de consum, iar cealaltă operator de servicii poştale, ar fi încheiat contracte de creditare fictive pe numele mai multor persoane fizice de pe raza localităţii Ilba, însuşindu-şi suma de 52 900 lei.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe bunuri şi înscrisuri de natură a proba activităţile ilicite ale persoanelor implicate.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *