Actualitate

Percheziții la Hideaga / Actualizare. Mascații au descins în casele de romi. Ce spune IPJ Maramureş

Joi, 17 ianuarie, mascații au descins în casele unor cetățeni de etnie romă.

Din primele informatii se pare ca între doua familii de etnie romă din Hideaga ar fi izbucnit o ceartă.

Mascații ajunși la Hideaga, au calmat spiritele. Mai multe persoane au fost conduse la audieri de polițiștii din Satulung.
Actualizare – Ce spune IPJ Maramureş

 

Aseară la ora 18.23, Poliţia Şomcuta Mare a fost sesizată telefonic despre faptul că în faţa unui lăcaş de cult din localitatea Hideaga are loc un scandal între mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de ordine publică care au constatat că cele sesizate se confirmă, pe drum aflându-se mai multe persoane care se agresau reciproc.

Sprijiniţi de un echipaj de intervenţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Maramureş, poliţiştii au reuşit aplanarea conflictului.

Din verificările efectuate s-a stabilit că o ceartă care a izbucnit în biserică între două femei a degenerat într-un scandal general. În urma agresiunilor două persoane au fost transportate cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale şi alte două s-au prezentat singure. Niciuna nu a necesitat internarea. Poliţiştii au identificat 14 persoane implicate şi au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea participaţiei fiecăruia la activitatea infracţională.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *