112

Percheziţii la contrabandiştii de ţigări ! Vezi unde şi ce cantitate de ţigări au găsit poliţiştii de frontieră (video)

Peste 40.000 de pachete cu ţigări de contrabandă au descoperit poliţişti de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, în urmă unor percheziţii efectuate în garajul unui cetăţean din Vicovu de Sus.

Oficialii IJPF Sighetu Maramatiei spun că în baza unor date conform cărora la locuinţa unui cetăţean, este depozitată o cantitate mare de ţigări, s-a declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană. Astfel, o echipa operativă s-a deplasat la imobilul respectiv, numai că femeia pe care au găsit-o în curte nu a permis accesul oamenilor legii în curtea imobilului.

Au cerut însă mandat, iar ulterior în baza acestuia controlat amănunţit locuinţa femeii , ocazie cu care descoperit, în două garaje şi într-un autoturism marca Mitsubishi Pajero, înmatriculat în Marea Britanie, aproximativ 84 colete cu ţigări de contrabandă.

Ţigările şi autoturismul au fost transportate la sediul sectorului unde în urmă inventarierii baxurilor a rezultat cantitatea de 41.870 pachete cu ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

În urmă celor constatate, poliţiştii de frontieră i-au întocmit proprietarului imobilului dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *