112

PERCHEZITII – Grupare infractionala specializata in trafic de droguri, destructurata

Ieri, 1 octombrie, politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara, sprijiniti de cei din cadrul B.C.C.O Cluj – Napoca – S.C.C.O Maramures, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Timisoara, au efectuat trei perchezitii domiciliare, pe raza judetelor Timis si Maramures, la persoane banuite de trafic de droguri de risc si mare risc.

Din cercetari a reiesit ca cei trei membri ai gruparii infractionale, cu varste intre 27 si 30 de ani, ar fi aprovizionat si intermediat tranzactii de cannabis, amfetamina, timbre LSD si comprimate ecstasy consumatorilor din Timisoara, in special in zona complexului studentesc.

Pentru distribuirea drogurilor la nivel stradal membrii gruparii ar fi folosit intermediari din randul studentilor.

Pe parcursul investigatiilor, politistii l-au depistat in flagrant delict pe unul dintre membrii gruparii avand asupra sa 50 de grame de amfetamina si 48 de timbre LSD.

Politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de droguri de risc si mare risc, in vederea documentarii intregii activitati infractionale.

La activitati au participat si luptatorii Serviciului pentru Actiuni Speciale – Inspectoratul de Politie Judetean Timis.

Actiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale – Inspectoratul General al Politiei Romane.

Sursa: Emm