112

Percheziţii domiciliare la tinerii care au spart farmacia din Poienile de Sub Munte. Aceştia nu se află la prima abatere

Cei doi tineri din Poienile de sub Munte, depistaţi de poliţişti şi arestaţi preventiv pentru 30 de zile, după ce au sustras sume importante de bani dintr-o farmacie din localitate, s-au dovedit a fi „calificaţi” în mai multe furturi. Documentând activitatea lor infracţională, poliţiştii de investigaţii criminale au descoperit că aceştia aveau preocupări infracţionale mai ample.

Cercetările efectuate până în acest moment au relevat că cei doi tineri ar fi sustras bani şi bunuri din mai multe imobile cum ar fi locuinţe, societăţi comerciale şi unităţi administrative, toate situate pe raza comunei Poienile de sub Munte.

Ieri, 25 octombrie, în cadrul cercetărilor penale efectuate, poliţiştii au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, la locuinţele celor doi. Astfel, poliţiştii au găsit la locuinţele acestora sume importante de bani, mai multe bunuri electronice, produse alimentare, băuturi alcoolice precum şi altele, provenite din activitatea infracţională.

Ca urmare a activităţilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit recuperarea în proporţie de 90% a sumelor de bani sustrase din farmacie. Celelalte bunuri găsite au fost ridicate de poliţişti şi urmează a fi restituite părţilor vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi tineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *