Monden

PASIUNE – Doi tineri au cheltuit pana acum 277.000 de euro ca sa semene cu Barbie si Ken

Fascinati de frumusetea celebrelor papusi ale firmei Mattel, doi tineri francezi, Anastasia Reskoss si Quentin Dehar, au decis sa faca totul ca sa semene cu Barbie si Ken. Pentru a-si atinge scopul au cheltuit 277.000 de euro pe operatii de chirurgie estetica si nu vor sa se opreasca aici, relateaza 20minutes.fr. Cei doi s-au cunoscut in 2013, la o petrecere organizata pe un iaht. S-au indragostit unul de celalalt si si-au descoperit pasiunea comuna pentru papusile de plastic perfecte (dupa parerea unora!).

Tanara roscata de 18 ani isi facuse prima operatie estetica – o rinoplastie care a costat-o 4.500 de euro – la 17 ani. Anul urmator s-a supus si unei mariri de sani de 7.000 de euro, schimband cupa C cu E. Quentin dorea si el sa semene cat se poate de mult cu Ken. La 18 ani si-a refacut nasul, incepand si o serie lunga de injectii cu botox.

In urmatorii doi ani, Barbie in devenire a mai urcat de cateva ori pe masa de operatie, pentru interventii de chirurgie estetica: noi implanturi mamare, o a doua rinoplastie si implanturi fesiere, care au totalizat 17.000 de euro. Si iubitul ei a dat 12.300 de euro pe a doua operatie la nas, o interventie de inlaturare a pungilor de sub ochi si imbracarea dintilor pentru a putea afisa acelasi zambet stralucitor ca al lui Ken. Nu a omis nici o operatie la urechi. Stiind ca frumusetea cere sacrificii, Quentin si-a facut opt injectii in buze si in fata si recurge la albirea dintilor din sase in sase luni. Si, dupa cum au anuntat tinerii, transformarea lor nu s-a terminat inca, arata 20minutes.fr.

Sursa: Agerpres