Administratie

Parlamentarii PSD iau atitudine. Ce document important pentru maramureșeni au depus la București

Sătui să li se tot pună piedici iar proiectele importante să bată pasul pe loc, parlamentarii maramureșeni iau atitudine. Astfel, reprezentanții PSD Maramureș în Parlament au semnat un proiect de lege în beneficiul maramureșeniloe, exclusiv.

„Parlamentarii PSD Maramures au initiat un proiect de lege prin care se solicita trecerea unui teren din proprietatea Statului Roman (si din administrarea de catre Aeroclubul Romaniei) in proprietatea judetului Maramures (si administrarea sa de catre Aeroportul International Maramures).
Am recurs la acest demers din cauza diverselor piedici puse de catre functionarii publici din diverse ministere de pe la Bucuresti proiectului de Hotarare de Guvern initiat de catre Ministerul Transporturilor cu acelasi obiect.
Vreau sa le multumesc parlamentarilor PSD pentru sprijinul constant acordat Consiliului Judetean Maramures si sper ca acest proiect de lege sa fie votat si de ceilalti parlamentari maramureseni!”, a declarat Gabriel Valer Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *