Externe

PARINTI INDOLIATI – Povestea emotionanta a celei mai tinere victime a atacului din Colorado

Tatal celei mai tinere victime a atentatului de la cinematograful Aurora din Colorado a povestit cum era fiica sa, in varsta de numai 6 ani, si a rememorat momentele placute petrecute alaturi de aceasta. Copila s-a aflat printre cele 12 persoane omorate de James Holmes in atentatul de la cinematograful Aurora, informeaza thesun.co.uk.

Tatal sau, Ian Sullivan (26 de ani), a primit devastat vestea mortii “ingerasului sau”, dupa cum o caracterizeaza acesta pe Veronica: “Nu vrei niciodata sa te gandesti la ce e mai rau si nu poti sa crezi nici cand auzi ca s-a intamplat asta. Este cosmarul fiecarui parinte. Veronica era atat de vesela in fiecare zi. Iubea viata, indiferent de ceea ce facea. Era cel mai scump, mai inocent copil pe care cineva si l-ar fi dorit. Era o fiinta angelica”, spune Sullivan.

Tatal fetitei de sase ani ucise in atacul din Colorado era despartit de mama Veronicai, Ashley (25 de ani), dar avea o relatie buna cu fosta lui sotie, ambii incercand sa faca tot ce era mai bine pentru copilul lor: “Am vrut intotdeauna sa facem mai mult pentru ea, dar lipsa de timp si de bani iti stau uneori in cale. Nu simti niciodata ca nu ai facut indeajuns pana in momentul in care nu mai poti face nimic”, marturiseste Ian.

Ian si Ashley s-au casatorit in 2008, la trei ani dupa ce s-a nascut Veronica. Mama fetei a fost ranita si ea in atacul de la cinematograf, dar a scapat cu viata, la fel si copilul cu care era insarcinata. Ashley a fost impuscata de doua ori in gat si o data in stomac, fiind un miracol ca nu a pierdut copilul cu care era insarcinata.

Ian spune ca este convins ca Ashley a facut totul pentru a o proteja pe Veronica: “Singura persoana care a incercat sa o salveze pe Veronica a fost Ashley. Instinctul sau matern s-a activat si a incercat sa o apere de gloante”, afirma acesta.

Ian a vazut-o pe fiica lui pentru ultima data cu 5 zile inaintea tragediei, atunci cand au fost intr-o excursie la munte: “Veronica iubea iesirile. Era foarte activa, am fost doar noi doi in acea excursie. Nu pot sa cred ca ingerul meu nu mai este”.

Mama fetei este imobilizata in prezent intr-un scaun cu rotile, Ian sustinand ca trebuie sa faca tot ce tine de ea pentru a-si proteja copilul: “Ashley este o luptatoare si va face tot ce-i sta in putinta pentru a se asigura ca ii va supravietui copilul”, a precizat tatal Veronicai.

Sursa: Mediafax