Monden

PARADA BICICLISTELOR – O fetita de trei ani si jumatate imbracata in costum popular, cea mai tanara domnisoara de la Skirt Bike (GALERIE VIDEO)

Foto Parada bicicliste (c) eMM.roVezi VIDEO
Vezi VIDEO editat
Doamnele si domnisoarele din Baia Mare, pasionate de ciclism au lasat la o parte astazi, 8 iulie, tinutele sport si au ales sa imbrace rochii vaporoase, fuste si chiar tocuri si sa faca un tur cu bicicleta prin oras. Reprezentantele sexului frumos spun ca, in acest fel, au dorit sa demonstreze ca se poate pedala si in tinute sic. Inedita plimbare a fost organizata pentru prima data in Baia Mare.  Atractia paradei biciclistelor a fost, de departe,  o fetita de doar trei ani si jumatate imbracata in costum popular.

Trecatorii din Baia Mare au putut admira in aceasta dupa-amiaza un maraton de ciclism cu totul si cu totul special. Doamnele si domnisoarele s-au imbracat cochet si au pornit-o prin oras, in cadrul unei actiuni organizate in premiera in municipiul baimarean, SkirtBike. 

Parada biciclistelor (c) eMM.ro

„In Baia Mare s-a organizat acum prima data. In 2010 s-a desfasurat pentru prima data in Bucuresti si ideea a fost preluata de Sibiu, Timisoara, Iasi si Arad.. Dorim sa aratatm ca ne putem deplasa cu bicicleta nu numai pentru relaxare intr-o tinuta sport, ci si la locul de munca. Eu sunt modelul care nu se dadea cu bicicleta si urmeaza de acum inainte sa se dea”, a declarat Alina Rad, organizatorul actiunii. 

Foto Parada biciclistelor (c) eMM.ro

Inedita plimbare a atras peste 100 de participante, dornice sa demonstreze ca se poate pedala si in tinute elegante, nu numai intr-un echipament sportiv. 

Foto Parada biciclistelor (c) eMM.ro

„Am mai fost pe bicicleta in rochita si totul a decurs foarte bine. E o experienta unica pana la urma, nu s-a mai organizat asa ceva in Baia Mare. Sunt fericita ca pot participa. Chiar era nevoie in Baia Mare, era prea monoton parca. Eu am ales o rochita de vara mai vaporoasa, sa am mobilitate si niste balerini, n-am ales tocuri”, a marturisit una dintre participante, Lavinia Ghise. 

Foto Parada biciclistelor (c) eMM.ro„Mi se pare ceva inedit si mi se pare o oportunitate prin care lumea sa se poata aduna pentru o chestie ce intereseaza, de exemplu sa se dea cu bicicleta. E foarte comod. La fel ca in pantaloni, e mai bine acum cum sunt caldurile astea. Le recomand celorlalte domnisoare sa mearga foarte mult pe bicicleta, si sa se imbace cum doresc, pentru ca pot pedala oricum, in tocuri, in fusta”, a spus o alta participanta, Alexandra Durus.

Cea mai tanara participanta la SkirtBike, o fetita de doar trei ani si jumate pe nume Madalina Coman, imbracata in costum popular, a aratat ca ii place foarte mult sa se plimbe cu bicicleta. De altfel si mamica ei a aratat ca incearca sa-i invete pe copii ca mersul pe bicicleta e un mod sanatos de viata.

„Trei ani si jumatate are fetita. Merge de pe la un an si ceva cu bicleta, ii place. E un mod sanatos de viata mersul pe bicleta si incercam sa-i invatam de mici pe copii”, a relatat Claudia Coman. 

Inedita plimbare pe bicicleta a avut ca punct de plecare Monumentul Ostasului Roman si a inclus principalele artere de circulatie din municipiul Baia Mare, iar la finalul actiunii, ciclistele au avut parte si de un moment de socializare si relaxare la un pahar de limonada, suprizele si premiile fiind nelipsite.

Sursa: Camelia Tocaci